Ejendomsservice tilpasset til dine ønsker

En velplejet ejendom fremstår ganske enkelt mere indbydende – både for jer selv, kunder, forretningsforbindelse og gæster.

Proclean tilbyder omfattende Ejendomsservice til private og virksomheder på det meste af Sjælland herunder, Nordsjælland, Sydsjælland, København og Storkøbenhavn.

Ejendomsservice udføres af vores erfarne veluddannede personale, til fornuftige priser.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Grundig og effektiv ejendomsservice

Vores ejendomsservice specialdesignes helt efter dine behov, således får du en løsning der 100 % matcher din ejendoms niveau.

Ejendomsservice hos Proclean kan indebære vinduespolering, ugentlig trappevask på en fast hverdag samt tømning af skraldespande. Desuden tilbyder vi udskiftning af lyskilder samt oprydning og rengøring af opgange, kældre og lofter.

Lad os passe dine grønne områder

Vi tager os også gerne af jeres udendørsarealer, så jeres grønne områder holdes pæne og præsentable.​

Ejendomsservicen af de grønne områder varierer naturligvis fra ejendom til ejendom, men vores pleje af jeres grønne områder omfatter i de fleste tilfælde:

  • Klipning og trimning af hække
  • ​Græsslåning og trimning af kanter
  • ​Snerydning i vintermånederne
  • ​Fjernelse af visne blade, blomster og andet grønt affaldVi holder desuden øje med dine grønne områders generelle tilstand, når vi udfører ejendomsservice. Dette er en ekstra service, der gør, at du ved, om der bliver behov for større reparationer eller ændringer på længere sigt.


Vi klarer den daglige drift af din ejendom, ud fra jeres specifikke ønsker og behov, og du får stor tryghed og fleksibilitet med en fast samarbejdspartner, som du kender godt og kan stole på.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag for service af din ejendom

Vores erfaring er, at ejendomme, som har modtaget løbende ejendomsservice, er lettere at sælge, når den tid kommer. Og hvis du allerede har solgt ejendommen, varetager vi gerne rengøringen ved fraflytningen.

Hvis du vil vide mere om ejendomsservice, så ring på telefon 25 21 59 24 eller send en mail til​ info@proclean.dk.

Referencer

Her kan du hurtigt se de virksomheder vi har arbejdet for.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til at kontakte os.