Erhvervsrengøring efter dine ønsker

Et godt og rent indeklima er utrolig vigtigt, når der skal skabes en velfungerende arbejdsplads. Vi tilbyder erhvervsrengøring af alle typer virksomheder – store som små – På hele Sjælland og i København samt Storkøbenhavn.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Hvad er erhversrengøring

Erhvervsrengøring indbefatter kontorrengøring, tømning af skrald og ugentlig trappevask, såfremt dette ønskes. Desuden tilbyder vi vedligehold og rengøring af udendørsarealer, således at disse altid fremstår velplejede og indbydende, og dermed giver kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere et godt første indtryk af virksomheden.​

Rengøring af udendørsfaciliteter

I vores erhvervsrengøring af udendørsarealer indgår eksempelvis klipning af græs og hække, og i vinterperioden tilbyder vi glatførebekæmpelse, når det er nødvendigt.

Vi sørger for, at arbejdet bliver udført bedst muligt, således at du er sikret forsvarlig færdsel på udendørsarealerne også om vinteren.

​Vi rydder sneen, og strøer salt, når det er nødvendigt. Har du specielle ønsker og behov vedrørende snerydning, så finder vi helt sikkert en løsning, der passer til dit behov.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi udfører arbejdet - kontakt os i dag

Erhvervsrengøringen kan foregå på daglig, ugentlig eller månedlig basis. Vi skræddersyer en løsning, der opfylder dine behov for erhvervsrengøring. Har du specifikke ønsker omkring oprydning og rengøring af lofter eller kældre, udskiftning af lyskilder, oprensning og behandling af gulve eller lignende, varetager vi også gerne disse opgaver. Vi udfører altid vores arbejde med stor professionalisme og faglig stolthed.

Vil du have et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring, så ring til os på telefon 25 21 59 24 eller send os en e-mail til info@proclean.dk allerede i dag.

Referencer

Her kan du hurtigt se de virksomheder vi har arbejdet for.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til at kontakte os.