Om Proclean

Hos Proclean er du sikret service i top, og vi går til enhver opgave med engagement og den nødvendige ekspertise og effektivitet.​

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vi prioiterer et ordenligt arbejde

Proclean er et velrenommeret professionelt rengøringsfirma beliggende i Kastrup ved København, som leverer pletfrie resultater – hver gang! Vi er specialister i rengøring, og varetager rengøringsopgaver både indendørs og udendørs. Vi tilbyder vores service i hele København og på resten af Sjælland.

Hos Proclean har vi nogle grundværdier som vores arbejde i rengøringsbranchen hviler på, vi tror på at kvalitet, professionalisme, gode arbejdsvilkår samt en miljørigtig tilgang til arbejdet giver de bedste resultater.

 

Vi dækker dine rengørings behov

Vi tilbyder et bredt udvalg af services inden for rengøring, blandt andet har vi stor erfaring inden for


Hos Proclean er du sikret service i top, og vi går til enhver opgave med engagement og den nødvendige ekspertise og effektivitet.​

Grundig planlæggelse

Vi planlægger altid vores rengøring efter kundens specifikke ønsker, da vores målsætning er et godt og langvarigt samarbejde med vores kunder. Det mener vi giver de optimale rammer at arbejde under.

Hos Proclean kan du være sikker på et veludført stykke arbejde. Vi bestræber os altid på at give den bedste service, ligesom vi altid har tid til en god dialog i det daglige, og vi er naturligvis meget fleksible, både i dagligdagen og ved særligt opståede behov.
Når du vælger Proclean som din samarbejdspartner inden for rengøring, gør vi alt for at få et stabilt og langvarigt samarbejde til gavn for os alle.

Kontakt os nu for yderligere information om store eller små rengøringsopgaver i København og på Sjælland, eller for et uforpligtende tilbud.​

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til at kontakte os.