Skole- og Intritutionsrengøring i København

Hos Proclean tilbyder vi Skole- & Institutionsrengøring på det meste af Sjælland herunder, Nordsjælland, København og Storkøbenhavn.

Alle vores ydelser er af høj kvalitet, og udføres af vores veluddannede stab af erfarne medarbejdere, til fornuftige priser.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Rene lokaler giver velvære

Skole- og institutionsrengøring hos Proclean er din garanti for at klasselokaler, køkkener, toiletter og større fællesarealer altid fremstår i ren og indbydende tilstand.​

Når vi udfører rengøring indbefatter det blandt andet trappevask, tømning af skraldespande og udskiftning af lyskilder, såfremt dette ønskes, når vi udfører skole- og industrirengøring hos jer.

Snerydning i forbindelse med skole- og institutionsrengøring

I vintermånederne varetager vi gerne glatførebekæmpelsen med snerydning og saltning.

Vores professionelle stolthed er din garanti for, at arbejdet bliver udført bedst muligt, således at du er sikret forsvarlig færdsel på udendørsarealerne. Vi rydder sneen, og strøer salt, når det er nødvendigt – selvfølgelig uden at overdrive. For meget salt er ikke godt for hverken miljøet eller udnyttelsen af jeres udendørsarealer. Hvis du har specielle ønsker og behov vedrørende snerydning, så finder vi helt sikkert en løsning der passer til dit individuelle behov.

Resten af året står vi naturligvis klar til at vedligeholde og rengøre både skolegårde, terrasser, græsarealer, hække og lignende, så skolen eller institutionen altid fremstår indbydende til leg og boldspil, når vi har lavet skole- og institutionsrengøring hos jer.

Kontakt os på telefon 25 21 59 24 eller e-mail info@proclean.dk for yderligere information, eller for et uforpligtende tilbud.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Referencer

Her kan du hurtigt se de virksomheder vi har arbejdet for.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til at kontakte os.