Specialrengøring med stor erfaring

Hos Proclean tilbyder vi flere former for specialrengøring på det meste af Sjælland i København og Storkøbenhavn.

Alle vores ydelser er af højeste kvalitet, og udføres af vores veluddannede stab af erfarne medarbejdere, til ganske fornuftige priser.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Mange aspekter inden for specialrengøring

Vi har stor erfaring med specialrengøring af alle typer gulve. Vi udfører blandt andet grundoprensning og pleje af gulve samt behandling af linoleumsgulve – herunder polering og polish. Derudover tilbyder vi naturligvis enhver form for hovedrengøring.

Hovedrengøringen udføres med særligt fokus på forbedring af indeklimaet, og er særligt velegnet til eksempelvis skoler, institutioner og arbejdspladser. Med denne form for rengøring sikres I et bedre og renere arbejdsmiljø, hvor de ydre rammer fungerer, og hvor der ikke opstår irritationsmomenter, der skyldes mangelfuld rengøring.

 

Ved at lade os stå for jeres specialrengøring, så slipper i for at bekymre Jer om, hvorvidt indeklimaet i jeres bolig eller virksomhed er optimal.​

Vi hjælper gerne private og erhvervskunder

Hos Proclean hjælper vi gerne både private og erhverv med at få klaret deres rengøring. Oftest omhandler specialrengøring nogle mere udfordrende opgaver end almindelig hovedrengøring, men der er ikke den opgave, vi ikke ynder at give os i kast med, når det kommer til specialrengøring.

Har I brug for en særlig form for specialrengøring, så kontakt os nu på telefon 25 21 59 24 eller e-mail info@proclean.dk for yderligere information, eller for et uforpligtende tilbud der bliver specielt skræddersyet til jeres behov.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Referencer

Her kan du hurtigt se de virksomheder vi har arbejdet for.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til at kontakte os.