Vinduespolering giver skinnende resultater

Nypudsede vinduer skaber et bedre lysindfald i bygningen, og får rummene til at fremstå mere åbne og imødekommende.

Vinduespolering udføres af vores erfarne medarbejdere til fornuftige priser.

Indhent et tilbud her

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Vinduespolering for private og erhverv

Vi tilbyder vinduespolering udført af professionel vinduespudser hos private og virksomheder i Kastrup på Amager nær København til yderst konkurrencedygtige priser.

Har du brug for en vinduespudser til at pudse vinduerne i etageejendommen, så kan vi indgå i en fast aftale med hele ejendommen om jævnligt at ordne vinduerne, så jeres vinduer fremstår flottere. Eller ønsker du, som udlejer, at ejendommen skal gøre brug af en (fast) vinduespudser, så har vi den helt rigtige løsning!

 

Erfaren vinduespudser til alle opgaver

Vores vinduespolering bliver udført af vores erfarne vinduespudser, og det sikrer jer skinnende rene vinduer – hver gang. Vi gør en dyd ud af at udføre arbejdet efter jeres specifikke ønsker, og I afgør naturligvis, hvor ofte I ønsker vinduespudsning.

Dvs. at vi kan indgå en aftale, der specifikt passer til jer. For os er det nemlig vigtigt, at kunden får den ydelse, de selv føler er den rigtige.

Vores vinduespudser udfører arbejdet med stor ekspertise og tager altid højde for sikkerheden. Ingen opgave er for lille eller for stor – og hvad enten det er en butik, en skole, et kontor eller dit private hjem, der trænger til at få pudset vinduer, står vi klar til at hjælpe.

Udfyld formularen

Vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag for polering

Vil du have et uforpligtende tilbud fra en vinduespudser, så kontakt os allerede i dag på kontaktformular, telefon 25 215 924 eller e-mail info@proclean.dk for at høre nærmere.

Referencer

Her kan du hurtigt se de virksomheder vi har arbejdet for.

Har dette vakt din interesse?

Så er du velkommen til at kontakte os.